PENYES FCB LLEIDA SUD Associacions Maials Lleida
PENYES FCB LLEIDA SUD Associacions Maials Lleida

Fem bus cada partit al Camp Nou

(696 440 298)

PENYES FCB LLEIDA SUD Associacions Maials Lleida


La Federació de Penyes de Lleida Sud i la Franja de Ponent es va fundar al setembre de l’any 2005 després de l’elecció d’en Lluís Pérez Martí com a Delegat al Consell Consultiu de Penyes del FC Barcelona per aquesta zona. La Federació, que té com a finalitat aglutinar tot el moviment penyista de la zona del Sud de Lleida i la Franja de Ponent, tracta de solucionar totes les inquietuds de les penyes i, no cal dir-ho, dels penyistes. La tasca principal és escoltar les propostes i suggeriments de cara a organitzar diferents desplaçaments al Camp Nou i, també, fora de l’estadi del Barça, sobretot pel que fa a l’assistència a Finals. 

Des de la Federació es treballa per fomentar la il·lusió de tots els penyistes de les Terres de Ponent i la Franja d’Aragó. Una il·lusió focalitzada en animar el Barça amb l’objectiu de poder aconseguir el nombre més gran de títols possibles en qualsevol de les seccions que integren el club. En aquesta dècada d’existència, la Federació ha organitzat desplaçaments a totes les Finals, en autocar o en avió, per poder acompanyar l’equip i donar diferents opcions de viatge a tots els penyistes. Amb aquesta organització s’ha volgut, a més, aportar tranquil·litat als aficionats en els desplaçaments, una sensació que s’aconsegueix pel fet de viatjar amb amics i companys culés.

Finalment, a través d’aquestes línies voldríem recordar que per la zona penyista de Lleida Sud i La Franja de Ponent ha estat molt important el suport donat a l’equip del Barça que va aconseguir la Champions de Futbol Sala l’any 2012. Un èxit que es va aconseguir amb l’empenta de tota la nostra gent.

Junta actual de la Federació de Penyes del FC Barcelona de Lleida Sud i La Franja de Ponent:President
Lluís Pérez Martí (PB La Societat de Maials)

Vicepresident
Josep Pont Huguet (PB Tàrrega)

Secretari
Oscar Mauri Ramon (PB Ciutat de Lleida)

Tresorer
Josep Maria Crespo Huguet (PB Palau d’Anglesola)

Vocals
Joan Baqué Agustí (PB Soses)
Claudio Bosch Santacreu (PB Puigverd de Lleida)
Xavi Masgoret Aumatell (PB Torres de Segre)
Carlos Montull Carmona (PB Fraga i Comarca)
Carlos Paul Torrent (PB Linyola)
Antoni Paez Solà (PB Golmés)