PENYES FCB LLEIDA SUD Associacions Maials Lleida
PENYES FCB LLEIDA SUD Associacions Maials Lleida

Fem bus cada partit al Camp Nou

(696 440 298)

PENYES FCB LLEIDA SUD Associacions Maials Lleida

10º Torneig Futbol 7 Setmana Santa

14/04/2017

El passat 13 d'Abril vam celebrar la 10à edició del Torneig de futbol-7 de Penyes del FC Barcelona , ha sigut la major partipació del torneig en tots els anys, 330 jugadors vinguts de 22 penyes de la zona de Lleida Sud . Aquest torneig ja es un referent de Setmana Santa a la nostra zona , on tots els jugadors marxen contents cap a casa, ja que en aquesta edició a tots els jugadores els hi hem donat un detall del FC Barcelona, una medalla i als finalistes una copa .

Aquests trofeus els han repartit entre l’exjugador del FC Barcelona Joan Torrent i la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Torrefarrera Noelia Escuer.

Pel que fa al torneig , les finals han sigut molt disputades , haguessin pogut guanyar qualsevol dels dos participants a les finals en les dos categories, tant aleví com benjamí.

En categoria Aleví, la final la disputat la PB de Cervera i la PB Ciutat de Lleida, el guanyador ha anat a parar a la comarca de la Segarra, ja que el guanyador ha sigut la PB de Cervera per un ajustat 2-1.

 

En categoria Benjamí, el guanyador ha sigut la PB Ciutat de Lleida, a la tanda de penals, que jugava contra la PB de Sidamon ,  ja que el partit ha acabat amb empat a 2 gols , i després de no fer cap gol a la prorroga s’ho han tingut que jugar tot del punt de penal, amb el major encert de la penya de la capital del Segrià. 

En aquesta categoria s’ha de destacar la primera participació de la Penya de Sidamon que amb  molt esforç i després de fer un campionat impressionant sense perdre cap partit a la fase classificatòria , s’han classificat per jugar la seva primera final, segur que en els propers anys donarà molt que parlar aquest equip.