PENYES FCB LLEIDA SUD Associacions Maials Lleida
PENYES FCB LLEIDA SUD Associacions Maials Lleida

Fem bus cada partit al Camp Nou

(696 440 298)

PENYES FCB LLEIDA SUD Associacions Maials Lleida

XII Trobada de Penyes del FC Barcelona de Lleida Sud a Bellpuig

06/03/2018La Penya Blaugrana Bellpuig ha complert 25 anys, i està de celebració!!

I per donar major ressò a aquest aniversari tant digne, vàrem demanar a la Federació de Penyes del FC Barcelona de Lleida Sud i la Franja, que fos Bellpuig el municipi que enguany acollís la seva trobada anual de penyes.

Acollir aquesta trobada és tot un repte, però també és una il·lusió i impuls del nom de Bellpuig i el que representa.

La festa serà el proper dissabte 24 de març de 2018, l’endemà de la Festivitat de la Mare de Déu dels Dolors. Aquell dissabte serà una gran jornada festiva a Bellpuig, plena d’activitats durant tot el dia i per a totes les edats, activitats organitzades per diferents entitats del poble i l’Ajuntament de Bellpuig, i on la Penya Blaugrana Bellpuig també n’assumeix l’organització d’algunes.

D’entre totes les activitats que hi haurà aquell dia, la Penya Blaugrana Bellpuig assumeix l’organització del Torneig de Bubble Football, la inauguració de la “Font de canaletes de Bellpuig i el Dinar de Gala.

A la imatge trobareu tota la informació necessària per a inscriviu-vos al Torneig de Bubble Football. Fixeu-vos que la inscripció està limitada a 16 equips (5 jugadors per equip); per tant, no us despisteu: només podran participar els 16 equips que primer s’inscriguin, i la inscripció tan sols són 5 euros per jugador.

En el proper número de ‘El Pregoner d’Urgell’ ja us donarem informació detallada del Dinar de Gala.

Totes les activitats i el Dinar de Gala estan oberts a TOTHOM, sigui o no penyista. Per tant, animeu-vos, que estem disposats a fer-vos passar un dia genial!

Durant els propers dies anirem possant informació de la Trobada.